HEJ!! :D

Jag är så glad! Vill ni veta varför? Jag ska till LT på möte imorgon. Då gäller det, en chans, starten på min framtid. Wish me luck!

det ser förjävligt ut

Jag måste verkligen ändra min design på bloggen. Finns det verkligen ingen därute som kan hjälpa mig? Snälla!

Lärt känna mig själv

Idag kom jag på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill jobba med när jag blir stor. Jag tror att jag vill bli journalist. Vi hade det på schemat idag och fick veta att vi ska skriva ett repotage om ett arbete eller en arbetsplats, och jag kunde inte sluta le. Jag tycker att det ska bli så himla roligt. Jag ser fram emot när vi har börjat jobba med det ordentligt och ska ut och intervjua folk och ta kort, jag kommer att känna mig hemma tror jag, det känns verkligen som att jag har valt rätt linje. Jag vet att det är svårt att få jobb som journalist, men det är det jag verkligen vill känns det som just nu. Det kanske kommer att ändra sig, men jag kommer att satsa. Jag ska klara det, för man lever bara en gång och då ska man göra det man vill. Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så kanske jag har fått jobb på LT, och det är ju verkligen en stor chans. Det känns bara så himla bra, jag älskar ju att skriva. Vad vill du göra med ditt liv?

GOOODAG!

Just nu sitter jag och taggar inför datakunskapsprovet, jag är faktiskt ganska nervös för jag kan ju direkt säga att jag kan allt.. :s Vi har haft naturkunskapsprov idag också, och det kändes bra men då brukar det ju gå dåligt så vi får se vad det blir för betyg. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men vi får se. jag kanske går hem till Beatrice en stund :) Imorgon ska jag träffa lilla Theo och sen ska jag på bio med Sara och Johanna. Vi ska se Patrick 1,5, den ska tydligen vara jätte bra. TREEVLIGT! Om en halvtimme drar våran lektion igång o då är det dags för provet, så det kanske är dags att gå igenom allt nu. Men jag skriver mer när jag orkar och har lust! Ha det gött alla glada!

En nyhet!

Jag inte så mycket att säga förutom att det är hänt en rolig sak! Jag mailade till LT i torsdags och sa att jag var intresserad att jobba som ungdomsreporter/krönikör där, och dom ville att jag skulle skicka nått jag skrivit så då gjorde jag det. Och dom tyckte att det var en tänkvärd krönika! Så jag ska dit nästa vecka på möte!!! :D Det ska bli så roligt,men jag är fett nervös! Wish me luck! Pusshejs

Hemma

Tja! Just nu sitter jag i soffan, vi ska precis hugga in på kräftorna. Jag försov mig imorse, jag vaknade 10 minuter innan bussen gick.Omöjligt att jag skulle hinna. Många tankar susade runt i mitt huvud och tillslut bestämde jag mig för att ta moppen, jag kom 10 minuter försent. Men nu har jag iallafall åkt i rondeller och stannat vid rödlysen, första gången , haha:p JAAG ÄR SÅÅ TRÖTT; jag sover typ hela tiden :p Godnatt på er, människor! Nu ska jag slörpla kräftor o sen ska jag SOOVA! :D (Agnes , två timmar kvar! :D) PUSSPUSS xx

Datakunskap

Just nu sitter jag på datakunskapen, SUUCCCK! Det är så tråkigt, men vi har prov nästa vecka så det gäller att vara med ändå, inte för att jag är det... Ikväll blir det kräftor och paj med familjen, säkert en film sen också :) Det som händer på lördag har jag redan berättat och på söndag blir det nog en massa plugg. 2 prov, en hemtenta och en inlämning till nästa vecka :s Nu måste jag nog lyssna mer aktivt, men jag skriver mer ikväll. Ha det bra!

sjuk idag

Idag var jag i skolan på första lektionen, sen gick jag hem. Kände att jag inte orkade, kände att jag inte var på humör. Väl hemma somnade jag i soffan, jag måste vara sjuk, skulle aldrig ha somnat annars.

Vi har massor av läxor, den största är hemtentan som ska vara klar på måndag, och jag har inte ens börjat.
Jag orkar inte, jag tycker inte om historia. Men jag ska ta tag i det där någon dag, en dag då jag har ork och lust.

I helgen händer det nog inte så mycket. På fredag tror jag att vi ska ut och fika, på kvällen känner jag nog för filmkväll.
På lördag ska jag till skärholmen, dit längtar jag. Jag är shoppingsugen! på kvällen ska jag nog hem till jossan, åker nog hem på "natten" sen. På söndag lär det väl bli sista-minuten-plugging, o då lär jag plugga för att jag måste inte för att jag vill. Eller det kanske inte är så ofta man vill plugga föresten...

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Men skriver mer imorgon.

Pusshejs


hemtenta

Nyss kom jag hem från agilityn, jag höll på att frysa ihjäl!! Men det gick iallafall bra, och vi var typ bäst i gruppen ;)

VI har massor av läxor just nu, den största är hemtentan i Historia. Den ska vara inlämnad på måndag och jag har inte ens börjat, jag måste plugga som f*n imorgon!

Jag ska nu skicka in en "ansökan" till LT, jag ska fråga om jag kan få bli typ ungdomskrönikör där, och sen ska jag duscha och sova.
 
Godnatt på er alla!
puss

då var det måndag igen då..

Jag har brist på djupa ämnen, nån som har något tips? ^^


det har hänt så mycket...

Hej!
Nu var det ett tag sen jag bloggade och det har hänt en hel del grejer.
Förra helgen var jag och brudarna ute och käka och firade josefin. Min mamma fyllde även år denna dag :)

Samma kväll fick jag även veta att jag ska bli gudmor, åh jag blev så glad att jag började gråta! Jag är så glad! :D

I lördags var det 18-årsfest, det var väldigt trevligt.

I måndags fick jag vetta ännu en underbar nyhet, min andra syster är också gravid!! :D:D
Jag blev så glad när jag fick veta det att jag hoppade runt i huset, haha.

Jag älskar er systrar, och jag kan inte förstå att ni ska bli mammor. Jag kommer ihåg tiden då ni bodde hemma. Vi bråkade mycket, men ibland var vi som bästa vänner. Vi pratar inte så mycket, jag önskar vi gjorde det mer. Ni kommer att bli världens bästa mammor, det vet jag. För ni är världens bästa systrar ! <3

Resten av veckan har rullat på som vanligt. Jag har varit i skolan , och jag trivs fortfarande väldigt bra.

I fredags så var några vänner från klassen här och firade Sandra som fyllde år i torsdags.
Vi åt tacos och sjöng sen singstar natten lång. Det var en väldigt trevlig kväll, det måste vi göra om!
<3

I igår (lördag) så åt Agnes och Kevin frukost här eftersom dom sov över från fredagen, sen åkte dom hem vid halv 3. Då gick jag ner till centrum och hjälpte till på nykvarnsloppet, och sen var vi och käka hos farmor och farfar. Det vart en lugn kväll, mycket mysig.

Idag (söndag eller hur man ska säga, jag ska sova snart) så ska jag nog ta en långpromenad, följa med mamma till mormor och kanske ta en fika på stan.

Jag vill även påpeka att igår (lördag) var det sex veckor kvar tills vi är i Egypten :) Härligt!

Nu ska jag nog sova, men jag lovar att uppdatera mer än vad jag har gjort.
Snart kommer även en ny design på min blogg, så håll utskick!

Sov gott!
puss från Elin


Torsdag

Jag vet att jag är sämst på att blogga men jag orkar inte.
Det enda jag vill säga nu är:

Det är nog meningen att vi inte ska träffas :(


RSS 2.0