Sol

Nu börjar äntligen vädret bli fint igen, underbart!
Den här veckan kommer att bli full med plugg, jag kommer inte att hinna göra nått annat.
Jag hatar att skolan tar upp hela ens tid, man hinner ju knappt äta :(

Nu sitter jag och lyssnar på Danmarks bidrag i Eurovision song contest, man blir så glad av den låten. Dom borde ha vunnit i lördags för Ryssland var ju sämst. Charlotte var duktig, synd att det bara blev en 18:e plats.

Nu måste jag forstätta plugga, men jag skriver mer när jag har tid.

/Elin


dans

Jag har precis kommit hem från dansträningen som varade mellan 16.30 - 17.45. Jag missade bussen in så jag fick i panik ringa till farfar som var så snäll o körde in mig, Tack för det!
Nu måste jag verkligen plugga o sen är det Gossip Girl som gäller.

Imorgon så är det pluggning som gäller när jag kommer hem från skolan, och sen på kvällen är det agility.

Torsdagen kommer bli så otroligt stressig.
Först är det skola till 14.30. Sen ska jag hem o käka, för att sen ta bussen som går in 15.11. Sen så är det dans mellan 16.00-17.30. Sen så ska jag ta mig snabbt hem till lilla nykvarn igen, och till skolan. För att hjälpa till på turingeskolans dag som är då. Jag ska sitta i juryn och dansa i pausunderhållningen till småstjärnorna som börjar 18.00. Det håller på till ca. 19.30, så jag lär väl komma hem därifrån vid 20.00. Och då måste jag käka middag o plugga på engelska-glosor.
Det lär bli en lång dag, och det kommer att bli otroligt skönt att få sova sen.

Fredag. Skola på dan. Dansträning på kvällen mellan 18.30-20.30. Vill egentligen hinna träffa håkan då oxå , men det lär ju inte hända :/

Lördag: Dansuppvissning i Telge hallen, Kom gärna att titta! Inträde 50 kr.
Sen blir det nog ganska lungt på kvällen, kanske blir eurovison songcontest med håkan o vänner.

Söndag: Shopping i Stockholm med rimsby hela dagen :) Fira mamma oxå!

Så denna vecka är verkligen helt kaos, o jag vet inte om jag kommer att hinna med att plugga , men det ordnar sig nog.
Hoppas verkligen att eran vecka blir lugnare!

Ha det underbart!

Bilder

   Jag vill ha sommar !!

Fast ändå inte, för det betyder att jag har lämnat Turingeskolan för gått. Jag kommer att sakna alla underbara klasskompisar så otroligt mkt! ni kommer alltid att finnas kvar i mig, i mitt hjärta, i mina minnen.
Ni är Oförglömliga!








Trött som en apa!

Klockan är 22.23 och dagen har varit väldigt lugn. Jag har varit i skolan som jag skrev om lite förut och nu på kvällen var farmor och farfar här o käkade o så kollade dom på så ska det låta. haha, jag höll mig lite på avstånd, det känns inte riktigt som att det är så jag vill att min fredagkväll ska sluta. Men den blev väldigt lugn iallafall, har suttit och pratat i telefon hela kvällen typ. Allt för att missa så ska det låta och talang 2008 :p

Men imorgon blir det en tidig morgon för att jag måste ta bussen in till södertälje vid 12.00 och gå på dansträning. Så det är dags att gå och lägga sig snart kanske, det känns ju lite fel men jag är så sjukt trött.

Jag känner att det har blivit väldigt mkt text den senaste tiden så därför tänkte jag ladda upp lite bilder sen.
Får se vad det blir, har inte riktigt bestämt det än.

Men ni få ha en fortsatt trevlig kväll !

Kramar /Elin

jordgubbar

Idag är det då fredag. Egentligen skulle jag åkt till håkan ikväll men han ska jobba så det får bli en annan dag.
Istället så ska jag nog bara ta det lungt, jag vet att det låter tråkigt men det är ju fest imorgon som jag ser framemot :)

Idag i skolan så jobbade vi med filmen som ska vara klar i slutet av maj. Den kommer nog att bli riktigt bra tror jag, vi har en bra ide.
När jag åkte hem skjusade jag även hem Daniel och sen så gick jag ut med hunden min. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter jordgubbar.

Jag måste även komentera detta skitväder, varför regnar det för? Det var ju så otroligt härligt väder förra helgen, men nu så fryser man ju ihjäl varje gång man sätter ut foten genom ytterdörren. Det borde vara sol!

På söndag är det ju uppvissning på torekällberget och beatrice har raggat folk som kommer och tittar. Just nu vet jag att rimsby, petter, anna, lisa, mamma, pappa, andrea, emilia, andrea och linda kommer och tittar. Men sen blir det ju även Beatrice familj och vänner. Så det blir nog bli hela släkten, men det är bara roligt :p

Nu ska jag hjälpa mamma med maten o sen blir det nog en långprommis med hunden i skogen :)

Kram /Elin

godkväll

Idag har jag varit i skolan som vanligt. På elevens val var vi på en teater som heter " just a girl". Jag träffade även Andrea, Emilia och Alexandra där som skulle kolla på samma teater. Det var mycket trevligt, jag har saknat er mycket brudar!
Teatern var väl bra, visst var den lite seg, men hon som var skådespelerska var jätteduktig!

Mellan 18.15-20.30 var jag på agility och nu sitter jag här o glor.
Ska gå och lägga mig nu tror jag, jag måste verkligen börja gå och lägga mig i tid. Det har blivit många sena kvällar dom senaste veckorna..

Jag måste bara säga att jag hatar vädret som är just nu!! Idag regnade det. Varför kan det inte bara vara så som det var i helgen, så man kan bli lite brun? Jag var så glad då men nu så förstördes ju allt.
Hoppas på fint väder!!


Kramar! /Elin

makeover

hej.
Jag är riktigt trött på mitt utseende på bloggen, så om det finns nån där ute som är grym på att fixa så att den blir finfin: HÖR AV DIG! :)

Tack på förhand!

//Elin

Jag är en jävel på kärlek

Ville bara säga att jag saknar Andra, Emilia och Alexandra sjukt mycket! Det är tur att vi ska träffas i helgen, annars skulle jag ha blivit galen! Älskar er massor sötnosar, vi har riktigt roligt när vi är tillsammans! :D

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

besök i stockholm

Halloj!
Igår var  jag o hela klassen i Stockholm och besökt DN (dagens nyheter) och expressen. Vi fick gå runt o titta lite där o sen fick vi göra en egen framsida på respektive tidning. Efter det besöket fick vi käka lunch o sen skulle vi filma in en , en kärleksfilm och en film med en olycka i. Det var underbart väder och filmerna blev faktiskt bra.
Tack A-F :) <3


När jag kom hem så pluggade jag lite o så gick tiden.

Idag har jag varit hos tandläkaren och fixat tadställningen. Den var inte sönder, men det skar in nånting i tandköttet så jag var tvungen att fixa det. Sen så åkte jag tillbaka till skolan o hade massa tråkiga lektioner.
Nu sitter jag här o ska snart iväg på dansen.

Måste nog kila nu så jag inte missar bussen.
HA det underbart så kanske vi hörs mer ikväll! :)

Pusshej!

sommarkänslor!

Tjenixen.
 Idag är det söndag o dagen har verkligen inte varit bra. Det började med att tåg/bussresan hem från håkan imorse tog 2 1/2 timme, vanliga fall tar det 1 timme. Anledningen till detta var för att bussen var först försenad o sen så kom den inte alls så då fick jag vänta 1 timme o en kvart i södertälje. Det var inte riktigt vad jag hade planerat, men som tur det var så var några affärer öppna. O så skulle jag köpa en cola för att lugna ner mig lite (jag var så förbannad på sl för att dom ställt in bussen) o då så glömmer jag o betala utan går därifrån. Självklart sitter det en ung kille i kassan som kollar konstigt på mig, o säger till mig att betala. Jag ursäktar och springer nästan ut ur affären för att slippa det pinsamma. Jag hörde när jag var på väg ut att han skratta lite tyst... Kan det bli värre?

När jag äntligen kom hem så ville jag bara att dagen skulle ta slut så jag gick o la mig på baksidan. Det gick dock inte att somna så jag började på pirogerna som mamma önskat att jag skulle göra. Fanns ingen jäst, då blev jag irriterad över det o ringde mamma. HAHA! Hon köpte jäst o jag fortsatte, pirogerna blev bra men just nu ser köket ut som ett bombnedslag. jag smet därifrån...

I fredags var jag bara hemma, jag är så trött på att vara sjuk! Jag är verkligen aldrig helt frisk, det är alltid nått som är fel.. Just nu är jag förskyld o har feber. Hoppas verkligen att jag är frisk till skolavslutningsfesten.
Apråpå den, jag har inte hittat nån klänning än! Jag börjar få panik, o jag har inte så mycket pengar heller.
Jag har verkligen inte en anning om hur jag ska göra, jag lär ju få gå naken eller nått :P

I lördags var det extraträning med dansen för att vi ska uppträda på torekällberget den 18 maj (nån som planerat att komma o titta? Gör inte det, vi har världens fulaste dans :P). Det höll på i två timmar, sen så åkte jag hem, käka och duscha. Sen så åkte jag till håkan vid 18-tiden. Träffade kusin på bussen, det var riktigt trevligt. Vi träffas inte så ofta längre, fast vi bor nära varandra. Sov kvar i huddinge, vi kollade på världens segaste film. "there will be blood" heter den, o man tror ju verkligen att det ska vara en rysare. Men det var typ nån konstig film om nån familj som hade olja på marken dom ägde o så hände massa konstiga saker. Jag vet inte riktigt, hann nog somna om 70 gånger innan filmen var slut.

Nu sitter jag här o lyssnar på underbara Takida, dom är verkligen bäst!
Älskar sångarens röst, deras musikstil o allt som har med takida att göra! UNDERBART!

Nu ska jag nog ta o plugga lite om jag ska komma ifatt. Var hemma o torsdags o i fredags.

Ni får ha det underbart alla svenskar ute i landet!

Kraam /Elin

söndag

Hej!
valborg vart trevligt, fast det regnade. Vi var först vid brasan o kollade på fyverkerier. Sen så träffade vi lite folk och gick runt lite i lilla nykvarn.
Jag, jossan och angelica vågade inte gå genom den mörka skogen, haha  det kan ju finnas mördare :P

På torsdagen sen åkte jag till älskling. vi åkte o handlade lite o sen så gick vi upp för heela flottsbrobacken (:O !?) Där så käkade vi bullar o drack saft och busade med h.ks systers hund . MYS!

På kvällen var vi på bio med hans vänner, vi såg 21. Det var faktiskt ganska bra :)
Jag sov kvar.

På fredagen åkte jag från huddinge vid 11. Då åkte till rönninge för att träffa mina andra älsklingar andrea, emilia o alexandra.
Vi gick o käka och sen så tog vi tåget hem till tumba.
Väl hemma tittade vi på en film och sen vid 17.tiden började jag dra mig hemmåt.

Lördagen var jag o mamma och shoppa i skärholmen.
Jag köpte leggings och en lika dan klänning som emilia har fast med vit upptill. Hon har orange :)

och idag är det då söndag. Idag ska jag bara plugga. Måste skriva klart HELA "boken om mig själv " och en uppsats om djur.
Jag ska nog ut och springa lite oxå , det känns som att det behövs.

Ha det så bra! :)

PUSS!

RSS 2.0